Főoldal » ECLISSE tapétaajtók

Syntesis® Line Battente

Falsíkba záródó, tapétázható felületű ajtó

Törje meg a sima fehér falak szépségét, használja ki a művészek által tervezett mintákat és a mai modern digitális nyomtatás eszközeit. A tapétaajtók megoldást nyújtanak a tökéletes összhang megvalósításában. Az ajtólap egy rejtett tokszerkezetbe záródik, a fallal egy síkot alkotva.

A Syntesis® Line battente tokok alkalmazásával a falsíkjához igazodnak az ajtók, tokborítás és profilzárók nélkül. Egyéni ízlésnek megfelelően lefesthető vagy tapétázható az ajtólap a fallal megegyezően, hogy letisztult minimál megjelenést alkosson és elrejtse őket a szem elől.

Hogyan valósítható meg?

Tervezés, vásárlás, beépítés

Syntesis Line Battente Estensione kétszárnyú tapétaajtó tokszerkezet

A Syntesis® Line battente estensione kétszárnyú tokok alkalmazásával a falsíkjához igazodnak az ajtók, tokborítás és profilzárók nélkül. Egyéni ízlésnek megfelelően lefesthető vagy tapétázható az ajtólap a fallal megegyezően, hogy letisztult minimál megjelenést alkosson és elrejtse őket a szem elől.

Syntesis Shodō szegélylécek

A fal szélén futó szegélylécek egy innovatív megoldás, amellyel a lakás nem csak elegáns de modern minimalista stílussal látjuk el. A hétköznapi parketta szegélyektől az különbözteti meg, hogy a Syntesis Shodō a fallal egy egy síkban helyezkedik el. A bútorok, berendezések közvetlenül a falhoz helyezhetőek.

Syntesis Line Battente

Egyszárnyú falsíkba záródó, tapétázható felületű ajtó gipszkartonfalhoz.

Syntesis Line Battente Estensione

Kétszárnyú falsíkba záródó, tapétázható felületű ajtó gipszkartonfalhoz.

Syntesis Shodō szegélylécek

A fal szélén futó szegélyléc, amely kitűnő megoldást nyújt ha a lakást elegánsan, modernül és
minimalistán szeretné berendezni.

AJÁNLATKÉRÉS
close slider